Kedves Sporttársak!

 

Sokan értesültetek már róla, hogy a Szövetség idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját. Ez alkalomból olyan rendezvényt szervezünk Nektek/magunknak és mindenkinek, aki az elmúlt 25 évben megfordult köreinkben, ahol minden a baseballról, a softballról és a szórakozásról szól.

 

A legfontosabb tudnivalĂłk:

Helyszín:             Óbudai Baseball Aréna

Dátum:                2017. május 20.

 

Program:

10:00                   Kapunyitás

11:00                   Softball All Star Gála (Gál Sanyi vs. Poprádi „Popsza” Eszter válogatott csapatai)

13:00                   A magyar Hall of Fame első díjátadója

Ünnepélyes pályaavatás

A MOBSSz bemutatja Budapesti Szövetséget

13:30                  U12 All Star Gála (a Budapesti Szövetség csapata vs. a Magyar Válogatott)

16:00                  Baseball All Star Gála (a Szövetségnél idősebbek vs. a Szövetségnél fiatalabbak válogatott csapata, azaz 25+ vs. U25)

 

A fix programpontok között lesznek továbbá ügyességi versenyek, ahol értékes nyereményekért versenyezhettek egymással. Hozzatok magatokkal érdeklődőket családtagokat, barátokat is, lehetőséget biztosítunk számukra, hogy felügyelet mellett próbálják ki, milyen „könnyű” sportot űzünk. Ezeken felül persze teljesen kötetlenül is játszhatunk egymással, ahol épp helyet találunk (és hely az van bőven). Ha ismertek olyat, aki már abbahagyta a sportot, de szívesen töltene a régi csapattársakkal egy jó hangulatú baseball/softball napot, ne felejtsetek el szólni neki!

A program fenti része az érdeklődők számára is nyilvános és ingyenes. 18 óra után a rendezvény zártkörű lesz, onnantól csak nekünk, mostani és valaha volt játékosoknak szól és addig tart, ameddig maradunk.

A helyszínen lesz étel, ital (gyermekvédelmi okokból alkohol csak 14:00 után, rövidital pedig 18:00 után), zene és jó hangulat.

További részletekkel és a Facebook event linkjével hamarosan jelentezünk!

Gyertek el és a kesztyűt ne felejtsétek otthon!

 

Ăśdv:

Veronika