Felnőtt csapataink hazai pályán kezdik a szezont április 14-én vasárnap. A pálya készen áll, reméljük az időjárás nem fog közbeszólni és mindkét meccset le tudjuk játszani.

Délelőtt 11:00 órától NB2-es csapatunk a MAFC Újbuda Rangers csapatát fogadja, majd NB3-asaink 14:30-tól a Hódmezővásárhely Beavers ellen lépnek pályára. Mindkét csapatot jól ismerjük a tavalyi NB2-es bajnokságban többször is összecsaptunk velük és szoros meccseket játszottunk. A Beavers idén NB3-ban indul ugyan, de a tavalyi kerettel, így egyértelmű favoritjai a bajnokságnak, nehéz dolgunk lesz ellenük, hiszen NB3-ban több újoncot is avatunk és a csapat gerincét 18 év alatti játékosok alkotják.

Az elmúlt évek munkája kezd beérni és idén már nem csak a játékoskeretben, hanem az NB2-es csapatunk kezdőjében is többségbe kerültek a 18 év alatti játékosok, közülük hárman az U18-as válogatott bővebb keretébe is meghívást kaptak. A fiatalok beépítése mellett nagy erősítést jelent Keith Dickinson leigazolása, aki hármas védőként fog szerepelni a csapatban és támadásban meccseket eldöntő ütések várhatunk tőle. Játékosaink a jól sikerült téli felkészülés után feltüzelve várják a kezdést, gyertek szurkoljatok nekünk a helyszínen!