Büszkén jelentjük, hogy megkezdődnek a tavaly betervezett és a tulajdonos városi önkormányzat által jóváhagyott fejlesztések az izbégi baseball pályán.

A munkálatok március 11-én kezdődnek. Első körben elbontásra kerül a Szentlászlói úttal párhuzamos pályakerítés. Ennek helyére egy magasabb kerítés kerül, hogy a futópályát használók és a nézők (ha majd visszatérhetnek a lelátókra) biztonságban legyenek az erősen ütött labdáktól a mérkőzéseken és edzések alatt is. A kerítéssel együtt felújítjuk a cserepadot is ezen az oldalon, valamit a belső pálya új salakréteget kap és a dobódomb is megújul. A tervek szerint a kivitelezők április első felében végeznek ezekkel a feladatokkal. Kérjük ezen idő alatt lehetőleg mindenki kerülje a baseball pálya füves területét és ahogy a kifüggesztett házirendben írva van a salakos területre lépni tilos, az sem kerékpározásra sem kutyafuttatásra nem használható.

A munkavégzés nem akadályozza a futókör használatát, de kérjük a kedves sporttársakat, hogy fokozott figyelemmel közelítsék meg a területet és használják a futópályát, hiszen anyagszállítás, -mozgatás és szerelési munkálatok kapcsán gépek is fognak közlekedni a területen.

A projektet klubunk a tagok hozzájárulásaiból, adományaiból finanszírozza. Elsődleges szempontunk a biztonság növelése volt a pálya körül, de természetesen a felújítások után esztétikailag is javul majd a helyzet és a versenyzési körülmények is jobbak lesznek.

A szezonunk április elején kezdődik, reméljük a jobb körülmények hatására több szurkoló biztatja majd a helyi csapatot a hazai mérkőzéseken a korlátozások feloldása után.

Ha a helyzet lehetővé teszi nyílt napot is tartunk majd a megújult pályán, ahol a környékbeliek kipróbálhatják sportágunkat.

Érdeklődők a honlap ‘Rólunk’ menüpontja alatt vagy facebook üzenetben vehetik fel velünk a kapcsolatot, folyamatos a tagfelvétel korosztályos (U10, U12, U15) és felnőtt csapatainkba is.